Tietoja minusta

Oma kuva
Enjoy this moment, share quilttales with me

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Nimipäiväkangasvaihto

Elokuussa Tilkkutien Tiinatei ilmoitti järjestävänsä kangasvaihdon teemana nimipäivävaihto. Koska minuu ei tarvitse monesti houkutella swappeihin, varsinkin kun se olisi oikeasti suomalainen tilkkuiluun liittyvä vaihto, niin tottakai ilmoittauduin "kärppänä" mukaan :D

Ja kansallisen satuviikon huipennuksena sain olla meidän ryhmästä ensimmäinen, joka sai PALJON postia viime torstaina / perjantaina ;) Luulen, että posteljooniakin kiinnosti tämä poikkeuksellinen kirjepaljous, koska yksi perjantaina tulleista kirjeistä oli jo valmiiksi aukaistu.
Minä en olisi missään nimessä uskaltanut aukaista yhtäkään kirjeistä ennen 18.10., koska yhden kirjeen taakse oli kirjoitettu sen sisällön tuhoutuvan, JOS se aukaistaan ennen määräpäivää!!!!!!
HUISIN JÄNSKÄÄ!!!!!!

 Sormiani ja mieltäni poltteli kovasti, joten aikaisin lauantaiaamuna heräilin hypistelemään kirjeitä...

... eikä Fenixkään malttanut pysytellä kaukana ;)

Oi, tunnen itseni TODELLA hemmotelluksi!!!!!

Katsokaa, mitä KAIKKEA kirjeiden sisältä paljastui!!!!


 Ihanien kankaiden lisäksi toinen toistaan hauskempia kortteja. Lisäksi parista kirjeestä paljastui lisäyllätyksenä pikkupussukka nahkaisella koristeella ja toisesta pientä tarpeellista, kuten pitsiä, vetoketjuja, avainlukko ja röntgenfilmiä mallineita varten.

Nyt pitääkin laittaa mietintämyssy tiukasti päähän ja miettiä, voisiko nämä herkkukankaat yhdistää... ja ettei se vaan jäisi UFOksi ;)

Kiitos teille ihanaiset tilkkuystäväni,
Maritta, Mari, Marja, Soile, Tarja, Leena ja Irma


5 kommenttia:

Tilkkureppu kirjoitti...

Oi, mitä ihanuuksia oletkaan saanut, varmasti oli kiva availla kirjeitä:) Fenixin oli ihan selvästi innoissaan!

Hannele kirjoitti...

Yllätyspostin saaminen on aina hauskaa - varsinkin kun tietää sisällöstä sen verran, että mieluisaa se tulee joka tapauksessa olemaan :)

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Myöhästyneet nimipäiväonnittelut! Kauniita kankaita ja kortteja olet saanut.Fenixillä näkyy olevan kyntensä asiantuntevasti avaamisessa mukana.

Tiinatei kirjoitti...

Voi, tuskin maltan odottaa heinäkuuta ja omaa nimipäivääni! Kauniita kankaita olet saanut, tuo tummapohjainen pinkillä linnulla on tosi mielenkiintoinen.

Maritta kirjoitti...

Kiva nimipäivä on sinulla ollut :) Mukava, että kaikki kuoret tulivat ajoissa ja olit yllättynyt sisällöistä ! Tälläiset yllätykset ovat aina mieluisia.