Tietoja minusta

Oma valokuva
Enjoy this moment, share quilttales with me

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Farmer's Wife Sampler - blocks 18 & 51

Today I sewed one more FWS block... it is the sixteenth block!


Here's a shortened quote from the FWS quilt book (written by L. A. Hird)...

 ... in which Mrs. L. C. F. answered the question: "If you had a daughter of marriageable age, would you, in the light of your experience, want her to marry a farmer?"

If you look my #18 block closer, you'll see that I altered the order of colors a bit... maybe I'm too traditional... against progress... but it bothers me when the colors in this block are out of balance! But I assume the imbalance is exactly the trick in this block.... maybe I'll sew it again... some day...

Hmmm... I wonder what plans Fenix is doing?

.. suunnitteleeko Fenix itselleen jotain...
... ilmeisesti sekä itsensä kokoista että väristä????

Iloista tilkkuiluviikkoa kaikille!!!

4 kommenttia:

Dolores kirjoitti...

I like your version of #18. That's a lot of orange that Fenix is playing with. I wonder why he likes that colour???

Tilkkureppu kirjoitti...

Kauniita blokkeja, näissä on niin ihanat värit:)

Tiinatei kirjoitti...

Fenixillä lienee kesäasu mielessä, mittojen otto on jo käynnissä. Vai aurinkomattoako suunnittelee auringon palvontaa varten? Blokkisi, erityisesti tuo oma versiosi, ovat onnistuneita!

Tilkku ja Tilkku kirjoitti...

Kauniit olet valinnut värit uuteen blokkiin. Mukavahan näitä FWS-blokkeja on ommella, olen tehnyt nyt alkuun helpompia malleja. Joitakin mallineita olen tulostanut, mutta blokit, joissa on suorakaitaleita tai neliöitä olen ommellut ihan vain mittailemalla noin suurinpiirtein. Se,että jokaiselle mallineelle pitää tulostaa oma sivu, on vähän turhaa, mutta kaipa niitä pitää tulostaa hätätapauksia varten. Sinulla on niin upeat värit ja kankaat niin tässä kuin noissa muissakin samplereissa. Minä olen vain kaivellut kangasvarastoani tähän projektiin.Seuraavaksi taidankin ommella blokin no 85 aikaisemmin postaamasi ohjeen mukaan, kiitos siitä. Hyvää tilkkuiluviikkoa myös sinulle.